15. maj 2008
Redaktionel sparring til Danmarks største it-distributør

Actebis i Høje Taastrup er Danmarks absolut største it-distributør og udgiver 4-5 gange årligt forhandlermagasinet Actually. Magasinet sendes til alle virksomhedens mange store og små kunder over hele landet - lige fra de mindste forhandlere og butikker med it-udstyr til de største BtB-hostingfirmaer.

Actually skal også ses som et loyalitetsmagasin, der har til formål at synliggøre Actebis’ løbende strøm af nye it-produkter og at profilere Actebis som det rigtige valg over for forhandlerleddet.

Det kræver selvfølgelig, at indholdet er interessant nok og formår at henvende sig til magasinets forskellige læsere inden for både BtB og BtC. Som et led i at give magasinet en større redaktionel spændvidde har Related derfor i flere omgange været inde over som redaktionel sparringspartner og samtidig fungeret som fast indholdsleverandør til den danske udgave af magasinet. Herunder bl.a. produktionen af magasinets faste forhandler-cases. I magasinets case-artikler portrætteres en udvalgt forhandler i tekst og foto og er derigennem med til at profilere Actibis som en stærk samarbejdspartner over for resten af forhandlerleddet.

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...