10. oktober 2008
2BM og (kommunikations-)kampen om de bedste hoveder

Hos konsulenthuset 2BM, der er et af Danmarks førende SAP-konsulenthuse, er man specialister i design og implementering af SAP HCM løsninger. Virksomheden har således som mål at tilbyde sine kunder markedets absolut dygtigste og mest erfarne SAP-konsulenter.

Når man som 2BM er afhængig af at kunne tiltrække og fastholde branchens bedste hoveder, kræver det naturligvis også en fokuseret rekrutteringsindsats og et stærkt employer brand. Det fik 2BM til at søge rådgivning hos Related for at få idéer til en langsigtet strategi for virksomhedens rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

Et af resultaterne af processen blev et arbejds- og sparringsmøde, hvor 2BM’s ledelse og HR-ansvarlige bl.a. blev introduceret til de nye tendenser og mulighederne for at skabe et attraktivt og troværdigt employer brand. Det betyder, at 2BM i dag har fået lokaliseret en række indsatsområder, der giver virksomheden et bedre fundament for den langsigtede rekruttering.

 

Om 2BM

Konsulentvirksomheden 2BM blev stiftet i 2002, og virksomheden arbejder primært med design og implementering af SAP HCM-løsninger. 2BM er seks år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen og har en AAA-rating hos Dun & Bradstreet.

Virksomhedens mål er at være det bedste konsulenthus i det skandinaviske SAP HCM-miljø for både kunder, partnere og medarbejdere. Blandt 2BM’s kunder er en række af de største danske og internationale virksomheder, og 2BM beskæftiger i alt 50 konsulenter.

www.2bm.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...