9. juni 2010
Related bag nyt vindmølle-site

Den danske vindmølleproducent Telos Energy har i sommeren 2010 lanceret en ny type vertikal vindmølle, der i kraft af sin støjsvage og vibrationsfrie opbygning kan opstilles på almindelige hustage.

De to versioner af vindmøllen henvender sig til henholdsvis private husejere og miljøbevidste virksomheder, der via vindmøllen får gratis og CO2-neutral energi. Vindmøllens enkle og driftssikre konstruktion betyder, at den som noget ganske unikt har en tilbagebetalingstid på blot fem år for en gennemsnitshusholdning.

Samtidig med markedsintroduktionen af den nye vindmølle har Telos Energy lanceret et nyt Corporate Website. Det nye website, som Medieministeriet har udviklet i samarbejde med Aakjærs, er skabt i tråd med anbefalinger og forslag til indsatsområder i Telos Energys nylige kommunikationsstrategi, som Medieministeriet også har stået bag.

Kommunikation i øjenhøjde
Som en konsekvens af at Telos Energy er en nystartet og endnu ukendt virksomhed, der går på markedet med en ny teknologi, er websitets opbygning og indhold bevidst lagt an på at kommunikere i øjenhøjde med den almindelige forbruger.

Fokus har været på at skabe tryghed om virksomheden og produktet og på at gøre det enkelt og nemt for kunderne at træffe beslutningen om en forhåndsbestilling af vindmøllen. Samtidig kan kunderne via websitet helt bogstaveligt få syn for sagen ved at uploade et foto af deres ejendom, og på den måde se den opstillede vindmølle på ejendommen eller hustaget.

Se det nye website her

 

Om Telos Energy

Telos Energy udvikler og bringer nye energiteknologier på markedet. Innovationen er fokuseret på bæredygtige og højtydende energisystemer som vertikale minivindmøller, husstandsmøller og lignende.

Telos Energy er beliggende i Vejle og er grundlagt af danskere med stor erfaring inden for alternativ energi.

www.telosenergy.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...