23. november 2011
Pressekoordination for SE og Next Step City
Related stod for mediekontakten, da SE præsenterede det store erhvervsprojekt Next Step City. Historien blev bl.a. dækket af Børsen og en række energimedier.

Vi hjalp forleden energiselskabet SE med at kommunikere to forskellige, men sammenhængende historier: Første spadestik på virksomhedens nye energivenlige domicil i Esbjerg og præsentation af en ny, international erhvervspark, der skal udvikle et intelligent energisystem i Danmark.

Præsentationen fandt sted i forbindelse med spadestikket, fordi byggeriet af det nye domicil markerer startskuddet til erhvervsparken Next Step City.

Vores søsterselskab Opening har gennemført en stor brandingproces i forbindelse med Next Step City-projektet, og vi fik opgaven med at gøre medierne opmærksomme på projektet. Først og fremmest skulle vi invitere relevante medier til det første spadestik og den første præsentation af den nye erhvervspark. Vi sendte en invitation og fulgte op telefonisk for at sikre så høj deltagelse som muligt.

Fokus på 1000 nye arbejdspladser
Efter arrangementet sendte vi en pressemeddelelse ud til de medier, der ikke deltog i arrangementet. Her fortalte vi blandt andet om ideen med at levere og styre elektriciteten ved hjælp af digital teknologi – det man kalder ”det intelligente energisystem” – og perspektiverne for Next Step City.

I erhvervsparken skal forskere, rådgivere, designere og ingeniører arbejde for at sikre Danmark ren og stabil energi i fremtiden. Udviklingsarbejdet ventes at generere 1.000 arbejdspladser til Esbjerg-området, og det var naturligvis også et vigtigt element i pressemeddelelsen.

Historien fandt blandt andet vej til Børsen, forskellige energimedier og Jyllands Postens erhvervssite, epn.dk.

 

Om SE

SE, det tidligere Sydenergi, er et af landets største elselskaber og udbydere af lynhurtigt fibernet.

Virksomhedens nye domicil, der bygges i det nordlige Esbjerg, bliver en af verdens mest energieffektive arbejdspladser med avanceret jordkøling og Danmarks næststørste solcelleanlæg.

SE bliver lokomotiv for erhvervsparken Next Step City, der bygges i nærheden af det nye domicil.

www.se.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...