1. april 2010
RUMarkitekter på landkortet

Man behøver ikke at være en stor og kendt virksomhed for at få spalteplads i medierne. Da arkitektfirmaet RUMarkitekter, som står bag en lang række succesfulde byggerier, gerne ville gøre omverdenen opmærksom på deres kunnen, kontaktede de Related. De havde en række idéer til historier. Hver historie blev herefter vendt og vurderet for PR-potentiale og derefter vinklet og versioneret til forskellige medier, så den var interessant for den udpegede målgruppe.

I en række pressemeddelelser sendt til de relevante lokalmedier og fagblade blev der fortalt om nogle af de nye byggerier, som RUMarkitekter står bag. Et af dem er Dybbøl-Skolen i Sønderjylland, som er et af Nordeuropas mest energirigtige skolebyggerier. En anden historie handlede om et parkeringshotel i København, hvor man - udover at parkere bilen - også kan få den støvsuget og vasket samt købe sandwiches og andre fornødenheder. Medierne tog godt imod historierne, som skabte fin omtale af RUMarkitekter både i fagmedier og i lokalområdet.

 

Om RUMarkitekter

RUMarkitekter er en tegnestue med kontorer i Horsens og Vejle, hvorfra der arbejdes med kunderådgivning, planlægning, udvikling, projektering og udførelse af byggeri.

I april 2007 fusionerede de to arkitektfirmaer Albertsen & Flarup i Vejle og Knudsen & Halling i Horsens og dannede RUMarkitekter.

Virksomheden beskæftiger 29 medarbejdere, der alle arbejder ud fra en fælles vision om at skabe attraktive rum i tæt samarbejde med bygherren.

www.rumarkitekter.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...