26. marts 2008
Online analyse for PrimaVVS

PrimaVVS, som er forhandler af el- og VVS-artikler på nettet, har i samarbejde med Related gennemført en online-analyse på deres hjemmeside. Formålet med analysen var at klarlægge målgruppen samt at undersøge, hvordan brugerne finder frem til siden, hvad siden bliver brugt til, og hvordan brugervenligheden er.

Svarene fra online-analysen skal bruges til at optimere PrimaVVS's hjemmeside og give et praj om, hvor der skal sættes ind for at give brugerne den bedst mulige oplevelse og få dem til at fortsætte med - eller begynde på - at handle på siden.

Besøg PrimaVVS’ website her
 

 

Om Prima VVS

Primavvs.dk forhandler et stort udbud af vvs-artikler på internettet. Udover vvs-artikler til badeværelse og køkken omfatter sortimentet også alt til opvarmning af boligen - lige fra gulvvarme og radiatorer til energisparende varmepumper og gaskedler. Prima VVS er beliggende i Korsør.

www.primavvs.dk
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...