19. november 2012
FairWind: Nyt magasin til kunder og medarbejdere
Hos Related har vi i oktober arbejdet hårdt for at få et spritnyt magasin på gaden. Afsenderen er vores nye kunde FairWind, som arbejder med installation og service af vindmøller over hele verden. Magasinet henvender sig både til virksomhedens kunder og medarbejdere.

Opgaven var at skabe et magasin, som både er interessant og relevant for kunder, medarbejdere – og sidstnævntes familier. Det er der kommet 20 sider med en god blanding af cases, medarbejder-interviews, skæve artikler om skæve historier, medarbejderpræsentationer og artikler om virksomhedens visioner og ønsker for fremtiden ud af. 

- Vi vil gerne fortælle vores kunder noget mere om, hvem vi er, og hvad vi laver. Samtidig er vi på kort tid blevet en stor organisation med mange medarbejdere spredt over hele verden, og de vil allesammen gerne vide lidt om, hvad hinanden laver. Og sidst men ikke mindst er mange af vores medarbejdere væk hjemmefra en stor del af året. Deres familier vil vi også gerne fortælle lidt om, hvad deres mænd og fædre er med til at udrette, fortæller direktør i FairWind, Ingvar Jensen. 

Fuld tillid fra starten 
Processen har været hektisk. Vi havde vores første møde med FairWind d. 8. oktober – og 8. november sendte vi et 20 siders magasin til tryk. I mellemtiden er der blevet knoklet med disponering, interviews, tekstforfatning, indsamling af billeder og layout – og alle de titusind små koordineringsopgaver, som altid dukker op undervejs.

- I Related er vi vant til at have travlt. Og vi er vant til, at vores kunder har travlt. Men en måned fra første møde, til magasinet sendes til tryk, er alligevel i den hurtige ende – især når man tænker på, at efterårsferien snuppede en uge af den måned, fortæller Trine Abild, som var projektleder på opgaven.

Men det er lykkedes. Selvfølgelig på grund af hårdt arbejde hos os, hos FairWind og hos From Grafisk, som stod for layoutet, men i lige så høj grad, fordi FairWind fra allerførste møde udviste meget stor tillid til os.

- At være projektleder på sådan et magasin bliver SÅ meget nemmere, når der er fuld tillid begge veje. Og jeg er sikker på, at det giver det bedste produkt i den sidste ende. Så jeg er rigtig glad for samarbejdet – og for magasinet. Og så glæder jeg mig, til vi skal i gang med de næste udgaver, slutter Trine Abild.

Se FairWind Magazine #1 her
 
 

Om FairWind

FairWind arbejder med installation og service af vindmøller over hele verden. Og det har de gjort med succes siden 2008.

Virksomheden har hovedkontor i Vejle, men en stor del af administrationen sidder på kontoret i Polen. De mere end 150 medarbejdere er udover på kontorerne beskæftiget på vindmølle sites over hele verden. FairWind har p.t. datterselskaber i Polen, Storbritannien, Ukraine og Tyskland.

www.fairwindinstallation.dk 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...