3. april 2008
Nyt jobsite til Danmarks største installationsvirksomhed

For at sikre den fortsatte rekruttering af både elever og erfarne montører samt elektrikere ønskede Bravida Danmark, der med sine 1.800 ansatte i 24 byer er Danmarks største installationsvirksomhed, at få skærpet sin profil som arbejdsplads. Herunder også at få udviklet et helt nyt og mere appellerende job- og rekrutteringssite på www.bravida.dk.

Jobsitet skal brande og sælge Bravida, som en attraktiv arbejdsplads på en række gennemgående og positive kerneværdier. De har alle det til fælles, at de er funderet i virkeligheden og den reelle oplevelse, som de nuværende medarbejdere har af Bravida som arbejdsplads.

I tæt sparring med Bravidas HR- og kommunikationschefer har Related derfor været med til at afklare, hvad der karakteriserer Bravida som arbejdsplads. I forlængelse heraf udviklede Related et langtidsholdbart koncept for installationsvirksomhedens nye job- og rekrutteringssite - inklusiv informationsarkitektur og indholdselementer til jobsitet.

Se jobsitet her

 

Om Bravida

Bravida er Skandinaviens største leverandør af tekniske installationsløsninger inden for de tre primære erhverv: el, vvs og ventilation. Bravida har til huse i 160 byer over hele Skandinavien, heraf 24 i Danmark. Virksomheden har hovedkontor i Brøndby og beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere i Danmark.

Bravida kombinerer den lokale virksomheds indsigt og viden med specialistviden og kompetencer fra hele Norden.

Bravida er ejet af den private equity-fond Triton.

www.bravida.dk
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...