24. april 2010
Lokal PR kan give stor værdi

Alge-Stop arbejder med algebehandling af hustage samt rensning og imprægnering af fliser, terrasser og indkørsler, og firmaet får hvert år travlt i takt med forårets komme.

Jørgen Enggaard, der er administrerende direktør i Alge-Stop, ville gerne gøre husejerne opmærksomme på mulighederne for at friske terrasse og tag op inden sommeren, og derfor henvendte han sig til Related for at få hjælp til en målrettet presseaktivitet.

- Vi tog en snak med kunden om budskaber og medier. Timingen var vigtig, fordi budskabet gerne skulle ud over rampen, inden foråret fik for meget fat – og fordi det skulle matche lokalavisernes ”Hus og have”-tillæg, som bringer tips og tricks til forårets første udendørsaktiviteter, forklarer seniorrådgiver i Related Henrik Eske.

Fokus på lokale og regionale medier
I første omgang blev der planlagt to presseaktiviteter, som blev målrettet mod de lokale og regionale medier samt til de relevante ”Hus og have”-tillæg og fagmedier. Resultatet af den første presseaktivitet talte sit tydeligt sprog med 21 artikler i lokale eller regionale medier.

- Som lille eller mellemstor virksomhed kan man få stor værdi ud af at samarbejde med lokale medier, som ofte er meget interesserede i stof fra lokale virksomheder. På den måde kan en enkelt pressemeddelelse give vigtig og værdifuld omtale i lokalområdet – og som det er i tilfældet for presseaktiviteten for Alge-Stop også i resten af landet, forklarer Henrik Eske.

Lokale medier undervurderes
De lokale medier undervurderes ofte som mål for PR-aktiviteter, fordi de ikke udkommer i så stort et oplag som mange andre medier. Men de er faktisk meget værdifulde, fordi de læses af rigtig rigtig mange mennesker – og fordi det typisk er medier, folk læser og ikke bare bladrer igennem.

- Aktiviteterne for Alge-Stop er gode eksempler på at man sagtens kan komme igennem til lokalmedierne i områder, hvor man ikke selv er beliggende, hvis bare historien er relevant, og timingen er rigtig, slutter Henrik Eske.

Se eksempler på omtalen her:

Sådan får du ren terrasse til foråret i Lokalavisen Sydvestvendsyssel

Højsæson for algebehandling af hustage i Dagbladet

Sådan får du ren terrasse til foråret på Nordjyskeugeaviser.dk (Hanbobladet)
 

 

 

Om Alge-Stop

Alge-Stop ApS har speciale i at vedligeholde hus- og udenomsarealer for både private og erhvervskunder.

Arbejdsområderne er algebehandling, rensning samt imprægnering af tag, facader, fliser og belægningsarealer. Alge-Stop udfører ligeledes maling af tag, fliser eller belægningssten.

Alge-Stop holder til i Randbøl ved Vejle og opererer primært i Vest-, Midt-, Øst- og Sønderjylland samt på Fyn.

www.alge-stop.dk   

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...