17. november 2010
Brug lokalmedierne, når målgruppen skal lære noget nyt

Når en målgruppe skal lære noget nyt, kan det være en god ide at trække på de lokale medier. Det trick brugte algebekæmpelsesfirmaet Alge-Stop ApS, da de i efteråret ville gøre op med en fordom, som mange husejere har om algebehandling.

Den rigtige timing for en algebehandling
De fleste husejere tror nemlig, at det er bedst at algebehandle tage, facader og terrasser om foråret.

- Der ligger en række faglige argumenter i, at en algebehandling kan foretages om efteråret i stedet for om foråret, som mange husejere ellers tror, er det bedste tidspunkt. Alge-Stop ville gerne gøre de danske husejere opmærksomme på det, og derfor planlagde de i samarbejde med os en presseaktivitet med fokus på timingen for en algebehandling, fortæller Karin Toftegaard Matthiesen, der er kommunikationsspecialist i Related.

Målgruppen for budskabet var danske husejere, og derfor blev de lokale medier i hele landet valgt ud som modtagere af pressemeddelelsen. De lokale medier har nemlig den fordel, at de i mange tilfælde læses i stedet for blot at blive bladret igennem, de når ud til rigtig mange husejere og har i øvrigt ofte et Hus-og-have-tillæg, som er relevant for netop denne type nyhed.

Relevant for lokale medier i hele landet
Meget tyder da også på, at de danske husejere begynder at få øjnene op for det smarte i at algebehandle husets tag i løbet af efteråret, for pressemeddelelsen skabte omtale af Alge-Stops budskab i lokale medier i både Jylland samt på Fyn og Sjælland – i flere tilfælde i deres Hus-og-have tillæg, som pt. fokuserer på efterårets temaer.
 

 

Om Alge-Stop

Alge-Stop ApS har speciale i at vedligeholde hus- og udenomsarealer for både private og erhvervskunder.

Arbejdsområderne er algebehandling, rensning samt imprægnering af tag, facader, fliser og belægningsarealer. Alge-Stop udfører ligeledes maling af tag, fliser eller belægningssten.

Alge-Stop holder til i Randbøl ved Vejle og opererer primært i Vest-, Midt-, Øst- og Sønderjylland samt på Fyn.

www.alge-stop.dk   

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...