5. september 2010
Forandringskommunikation skaber tryghed

Kommunikationsplan målrettet alle stakeholdere
Resultatet af samarbejdet og rådgivningen førte til en detaljeret kommunikationsplan, der havde fokus på at sikre en optimal proces for kommunikationen med de to virksomheders væsentligste stakeholdere. Det var naturligvis vigtigt at få informeret markedet, kunderne og samarbejdspartnerne om årsagen og visionen for opkøbet – men lige så vigtigt var det at fortalt medarbejderne i begge virksomheder om opkøbet på den mest hensigtsmæssige måde. Strategien bag kommunikationsplanen var bl.a. derfor fra starten at sikre, at alle, ikke mindst medarbejderne, fik en enslydende og letforståelig information om købet på samme tid.

Brug af alle relevante kommunikationskanaler
Særligt over for de nye medarbejdere var det vigtigt at få afmystificeret købet af RM Group og få mindsket den usikkerhed om den fremtidige situation, der ofte vil være mange medarbejderes naturlige reaktion ved større organisationsændringer som fusioner og opkøb.

Som led i kommunikationsplanen udviklede Related i tæt samarbejde med AH Industries’ HR chef og direktion bl.a. et talepapir til direktionens road show til de forskellige forretningsdivisioner, en Q&A og et kort, mere uformelt informationsbrev til medarbejdere, infoplakater til ophængning i produktionshallerne, kundebreve til kunder og samarbejdspartnere samt en pressemeddelelse om opkøbet. 

 

Om AH Industries

AH Industries er en af de førende leverandører til vindmølle-, marine- og off shore-branchen globalt med mere end 25 års erfaring i branchen. Virksomhedens historie går tilbage til 1987, hvor AH Bolte A/S blev stiftet med 10 medarbejdere. I dag arbejder der mere end 250 ansatte i koncernen, der i 2007 blev omdøbt til AH Industries. AH Industries har lokationer i både Kolding, Horsens og Ejby.

Koncernens selskaber er alle højt specialiserede og løser opgaver, som kun få andre kan og tør binde an med. AH Industries' primære opgave er at bistå kunderne i vindmølleindustrien gennem hele processen, lige fra planlægning, udvikling, produktion og tilpasning til transport, montering, support og service.

www.ah-industries.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...