9. september 2015
Related i spidsen for STACTS PR-indsats
Vinreolen STACT er kommet til Danmark, og i efteråret skal Related stå i spidsen for at udbrede kendskabet til STACT blandt de danske forbrugere. STACT ønsker med sit enkle design og rene linjer at gentænke, hvordan vi opbevarer vin. Det kommer Relateds indsats til at stille skarpt på.

Related har netop indledt arbejdet med en målrettet PR-indsats, der i løbet af efteråret skal udbrede kendskabet til STACT-vinreolerne på det danske marked. Indsatsen består af klassiske presseaktiviteter som udarbejdelse og udsendelse af pressemeddelelser samt mediekontakt, kombineret med aktiviteter målrettet udvalgte danske bloggere inden for emner som design, vin og gastronomi.  

STACT er designet i San Fransisco i USA, men bliver i Danmark importeret og solgt af Kop Group ApS. Med sine ni designs i forskellige farvevariationer og materialer giver STACT rig mulighed for at lege med udtrykket og gøre vinreolen til en smukt integreret del af hjemmets indretning og stil. Dermed gør STACT op med, at det blot er vinreolens funktion, der er i centrum. Vinreolen skal indgå som et smukt og stilfuldt møbel, der er med til at give rummet sit helt eget personlige præg. 

Det er blandt andet vinreolernes moderne udtryk og uendelige kombinationsmuligheder, Related skal være med til at kommunikere: 
 
-Vinmodulerne fra STACT har et stort potentiale på det danske marked takket være det enkle design og muligheden for at gøre vinreolen unik og personlig. Vi ser frem til, henover efteråret, at være med til at synliggøre STACT over for forbrugerne, fortæller Kathrine Graugaard, der er Account Executive i Related og koordinerer Relateds indsats for STACT. 
 
 

Om STACT

STACT er kendte som pionerer inden for moderne vinopbevaring og sætter en ære i at genopfinde, hvordan vin opbevares og udstilles. Vinmodulet STACT er designet i San Fransisco i USA med moderne æstetik i tankerne og udført i de bedste materialer. I Norden bliver STACT importeret og solgt af Kop Group Aps. Vinmodulerne fås i ni forskellige varianter med forskellige farvevariationer og materialer, der kan kombineres i det uendelige.

www.stact.dk
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...