6. januar 2012
Glad Facebook-strategi og konkrete ideer til aktiviteter
Projekt Arbejdsglæde formidler arbejdsglæde til danske organisationer og virksomheder. For at komme tættere på de eksisterende kunder og få kontakt til nye samarbejdspartnere bad virksomheden Related om hjælp til en Facebook-strategi. Udover en køreplan for hver af virksomhedens tre Facebook-sider fik Projekt Arbejdsglæde mere end 40 konkrete ideer med fra workshoppen.

Facebook er en god kanal til at profilere sig som virksomhed. Det er gratis, og man har mulighed for at komme i dialog med en masse kunder. Men det kan være svært at skabe en Facebook-side, som er levende og dynamisk over længere tid.

Derfor henvendte konsulentvirksomheden Projekt Arbejdsglæde sig til Related for at få en strategi for og ideer til aktivitet på deres Facebook-sider.

Virksomheden har tre sider: 
  1. ”Projekt Arbejdsglæde”, som har fokus på virksomheden, produkter og daglige aktiviteter.
  2. ”Konference om Arbejdsglæde”, som hovedsageligt handler om den årlige konference om arbejdsglæde. 
  3. ”Arbejdsglædemanifestet”, som er bygget op omkring virksomhedens særlige manifest for arbejdsglæden. Man kan vise, at man går ind for arbejdsglæde ved at klikke på ”Like” på manifestsiden, ligesom når man deltager i en underskriftsindsamling.
Konkrete ideer
På en workshop stillede vi i samspil med Projekt Arbejdsglæde skarpt på mål, målgrupper og tanker bag indsatsen på Facebook. Derudover så vi på samspillet mellem de tre Facebook-sider og ressourcerne til at opdatere dem.

For Projekt Arbejdsglæde var det vigtigt, at de selv kunne drive Facebook-siderne. Dvs. de ville altså ikke have et bureau eller lignende til at stå for driften af siderne. Derfor var det vores opgave at skabe en konkret strategi, der skulle kunne udfoldes på siderne uden de store anstrengelser.

Vi bearbejdede de mange input fra workshoppen og udarbejdede en række anbefalinger til, hvordan Facebook-siderne kunne fremstå mere professionelle og tiltrække flere fans. Det handlede blandt andet om en ny velkomstside, individuelle menupunkter og markedsføringen af siderne.

Endelig ideudviklede vi på spændende, sjove eller dialogskabende aktiviteter til Facebook-siderne. Det resulterede i mere end 40 konkrete forslag. Strategien skal omsættes til handling i begyndelsen af 2012.

 

Om Projekt Arbejdsglæde

Projekt Arbejdsglæde er en dansk konsulentvirksomhed, som fokuserer på at skabe gode arbejdspladser, hvor medarbejderne elsker at være og skaber storslåede resultater.

Virksomheden bliver betragtet som Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde efter mange års virke med foredrag, workshops, ledertræning og flere bøger om arbejdsglæde.

Kundekredsen strækker sig fra små virksomheder til store virksomheder som DSB, Danske Bank, LEGO og IKEA. Projekt Arbejdsglæde har også mange kunder og fans i udlandet.

Projekt Arbejdsglæde er stiftet af Alexander Kjerulf i 2003.

Projektarbejdsglaede.dk
Positivesharing.com
 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...