2. november 2010
Spar på strømmen med Lysmesteren
Related har i efteråret udført en større elspare-kampagne for Lysmesteren i samarbejde med Center for Energibesparelser. Kampagnen har fokuseret på, at A-pærer er den billigste løsning i længden og gør op med de mange myter omkring de energivenlige A-pærer.


Kernen i kampagnen er en quiz, hvor brugerne skal forholde sig til fem myter om A-pærer. Blandt de rigtige besvarelser bliver der trukket lod om flotte PH-lamper og et besøg i hjemmet af en A-pære-specialist, som kommer og udskifter alle glødepærer til energibesparende A-pærer med det rette lys. Og de første 3.000 quiz-deltagere kan desuden hente en gratis A-pære i deres lokale Lysmesteren-butik , uanset om de svarer rigtig eller ej.

Flere kanaler – samme budskab
Bannere og hotspots på Lysmesterens website samt badges og postkort i de lokale butikker skal gøre opmærksom på kampagnen. Samtidig har Lysmesteren udsendt et nyhedsbrev med fokus på kampagnen og quizzen samt gode råd til, hvordan du får optimal belysning med A-pærer.    

Nyhedsbrevet præsenterer også Lysmesterens nye katalog, der har fokus på livets skyggesider.

Se det nye katalog her
Deltag i elspare-quizzen

Et travlt efterår
Ved siden af elsparekampagnen har Related i løbet af efteråret desuden håndteret en større annoncekampagne for Louis Poulsens OJ-serie, ligesom der er blevet gennemført en PR-kampagne, der tager hul på problematikken omkring, hvordan forbrugerne er blevet ladt i stikken efter glødepærens udfasning.

Derudover har vi kørt en massiv Adwords-kampagne på en lang række af Lysmesterens brands og oprettet nye subsites på Lysmesteren.dk for tre helt nye Lysmesteren-butikker, der har slået dørene op i henholdsvis Århus C, Aakirkeby og København Ø.

Se pressemeddelelsen fra Lysmesteren her

 

Om Lysmesteren

Lysmesteren er Danmarks førende lampeforhandler med 28 butikker fordelt over hele landet.

I mere end 10 år har Lysmesteren solgt mærkevarelamper lige fra Louis Poulsen og Lightyears til Flos og Le Klint.

Lysmesteren er en del af Expert Danmark, der med mere end 400 butikker er landets største non-food detailhandelskoncern med en omsætning på mere end 4 mia. kr.

www.lysmesteren.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...