10. december 2009
Nyt website og fem kampagner for Lysmesteren

Related har arbejdet sammen med Lysmesteren siden 2006 og har igennem mange år varetaget kædens kundenyhedsbrev, som gennem lang tid har været et af virksomhedens foretrukne redskaber til at bibeholde og videreudvikle relationen til kunderne samt til at skabe et kundegrundlag for virksomhedens webshop.

Nyt website
I 2009 blev samarbejdet så udvidet væsentligt, da Related henover sommeren udviklede et nyt website på lysmesteren.dk, som tog udgangspunkt i en ny kommunikationsstrategi og en række nye kommunikationsværdier. Sitet blev udbygget væsentligt på indholdssiden og optimeret til Google. Det har blandt andet betydet, at antallet af unikke besøgende er steget med over 300 pct. pr. md., og at afvisningsprocenten er faldet fra 50 pct. til 26 pct.

Fem kampagner på et halvt år
Udover det nye website er der i løbet af det seneste halve år blevet lanceret fem kampagner af varierende størrelse, hvoraf kampagnen i forbindelse med udfasningen af glødepæren var den største.

Related stod for hele kampagnen, der blandt andet bestod af et nyt kampagnesite, landsdækkende og lokale PR-aktiviteter, nyhedsbreve, instore-materiale, on- og offline annoncering i relevante medier, konkurrencer og quizzer og meget andet. Derudover varetog vi en stor del af den interne kommunikation til de 31 butikker i kæden i forbindelse med eksekveringen af kampagnen.

Kampagnen var en succes og trak både folk i butikkerne og på Lysmesterens forskellige online platforme.

Kommunikation der giver resultater
Samlet set har kommunikations- og marketingindsatsen gennem det seneste halve år forøget trafikken på websitet, forøget nyhedsbrevsdatabasen, skabt masser af omtale i relevante medier og rykket Lysmesterens brand. Der er blevet skabt en rød tråd i kommunikationen og sat fokus på ikke kun de kortsigtede resultater men også de mere langsigtede som markedsandele og kundeloyalitet.

Se kampagnesitet her

Gå til Lysmesteren.dk

Se eksempel på nyhedsbrev for Lysmesteren

 

Om Lysmesteren

Lysmesteren er Danmarks førende lampeforhandler med 28 butikker fordelt over hele landet.

I mere end 10 år har Lysmesteren solgt mærkevarelamper lige fra Louis Poulsen og Lightyears til Flos og Le Klint.

Lysmesteren er en del af Expert Danmark, der med mere end 400 butikker er landets største non-food detailhandelskoncern med en omsætning på mere end 4 mia. kr.

www.lysmesteren.dk

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...