9. maj 2008
Tilfredshedsundersøgelse for Duba-B8

Undersøgelsen skulle give indblik i, hvad læserne synes om indholdet af Duba-B8’s "Freedomatwork-magazine" og give læserne mulighed for at komme til orde for at sikre, at magasinets indhold stemmer overens med læsernes behov og interesser.

Online spørgeskema
Da magasinet både trykkes og udgives som et elektronisk nyhedsbrev, var det en oplagt mulighed at gennemføre undersøgelsen online ved at distribuere den som et online-spørgeskema i nyhedsbrevet. I Related stod vi for udformningen af spørgsmålene samt det tekniske i forbindelse med gennemførelsen af analysen. Deltagerne deltog samtidig i lodtrækningen om en Spinella-kontorstol fra Duba-B8.

- Vi har fået positive tilbagemeldinger og god respons sammen med mange konkrete forslag til, hvad læserne gerne vil læse om fremover. Det er dejligt at få bekræftet, at læserne er glade for magasinet, og at de bliver inspireret af det, forklarer produktchef Nanna Sihm Christiansen.

Besvarelserne bruges i planlægningen
I fremtiden vil Duba-B8 skele til læsernes besvarelser på redaktionsmøderne, hvor indholdet skal planlægges. På den måde er det nemlig muligt at skabe de mest vedrørende artikler til læserne af magasinet og nyhedsbrevet.

Se magasinet her

 

Om Duba-B8

Kontormøbelvirksomheden Duba-B8 har speciale i totalindretning, og med en markedsandel på omkring 20 pct. er Duba-B8 den største aktør på markedet for kontormøbler i Danmark.

Virksomheden leverer produkter og løsninger med et højt designindhold og har specialiseret sig i totalindretning af moderne kontorer med fokus på kvalitet og funktionalitet. Kundelisten omfatter mange af de største virksomheder og institutioner i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Virksomheden beskæftiger godt 230 medarbejdere og har produktion i Bjerringbro samt showroom i København, Oslo, Odense og Bjerringbro.

www.dubab8.com

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...