15. marts 2014
Italienske roadshows med musikalske smagsprøver
I januar og februar vendte Related blikket mod Norditalien og hjalp den italienske virksomhed CremonaFiere med gennemførelsen af roadshows for branchefolk og interessenter indenfor den klassiske musik.

CremonaFiere er en italiensk organisator af internationale udstillinger, konferencer og events indenfor blandt andet den klassiske musik. Selskabet har base i Norditalien og er dermed nabo til de ypperste skabere af klassiske musikinstrumenter. Deres primære aktiviteter er de årlige branchemesser for violiner og pianoer i Cremona og New York, og for at få flere messedeltagere fra branchen, besluttede CremonaFiere at gennemføre et roadshow, der ultimo februar besøgte Amsterdam og København – som en appetitvækker for de internationale messer senere på året. På de to roadshows skulle der dels orienteres om temaer og indhold af de internationale messer og dels gives musikalske smagsprøver, udført af nogen af landets dygtigste musikere på flere hundrede år gamle instrumenter.
 
For at få så mange deltagere (medier, branchefolk, musikere) som muligt til de to roadshows, hyrede CremonaFiere Related til at forestå arbejdet med at gennemføre research og danne distributionslister, sende invitationer ud til deltagere og medier, følge op og svare på spørgsmål fra potentielle deltagere, samt udarbejde og udsende pressemateriale.
 
Arbejdet forløb igennem januar og februar, og specielt eventen i København blev en overvældende succes med næste 70 deltagere; musikere, instrumentmagere, journalister, forlag, koncerthuse m.fl. De to roadshows gav, sammen med to andre roadshows i Nordamerika, et godt afsæt for messerne senere i 2014 og for de kommende års messer.
 
 

Om CremonaFiere

CremonaFiere er en italiensk virksomhed, der organiserer internationale messer, udstillinger og events. De primære aktiviteter foregår indenfor den klassiske musik med messer, der beskæftiger sig med henholdsvis strengeinstrumenter og pianoer, og som afholdes hvert år i henholdsvis Cremona i Norditalien og New York. Messerne tiltrækker branche- og mediefolk fra hele verden.

www.cremonafiere.it

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...